Rólunk mondták

Évekig használhatatlannak gondoltuk a ház mögötti kertrészt, mert bár nagy alapterületű, de nagyon meredek. Nem is gondoltuk volna, hogy ebből valamilyen élvezhető élettér lesz, de a kerttervezés során olyan elrendezést javasoltak a srácok, aminek eredményeként most a gyerekeknek játszóterük és focizó terepük is van. Mindezt úgy, hogy mi gyönyörű szikla támfalas, növényekkel teli kertet kaptunk.

Frank János

Megbízható, profi csapat, amit elvállaltak időben és precízen teljesítették! Elképzeléseimet maximálisan minden akadályt leküzdve valósították meg :) és ezt szívből köszönöm.

Karai Franciska

 

Nagyon örülök, hogy Norbiékra találtam. Lassan 4-5 éve ismerem Őket, azóta folyamatos a kapcsolat. Vigyázat! Aki egyszer elkezd Velük együtt dolgozni, utána már mással nem akar :)
A csapat munkája, hozzáállása : Minőségi, Kreatív, Korrekt, Gyors, Rugalmas!

Forster Ágnes

 

A kertem teljes átalakítást igényelt talajcserével, öntöző rendszer telepítéssel. Bár a tervezéshez sok ötletem volt, szakértői tanácsra volt szükségem a kivitelezhetőséggel kapcsolatban. Megfelelő iránymutatást és részletes tájékoztatást kaptam, hogy milyen növények felelnének meg az igényeimnek. Meszes talajba szerettem volna vegyesen virágos és zöld növényeket, néhány cserjét és kevés díszfát azzal a két fő szemponttal, hogy ne kelljen sokat gondozni és hogy minden hónapban legyenek növények, amik virágot bontanak. A kertem nem nagy, de komplex megoldások kellettek. Norbiék térköveztek, dekket építettek, talajt rendeztek és cseréltek, önzözőrendszert telepítettek és növényeket ültettek. A növények ültetésénél millió szempontot mérlegeltek, és az eredmény fantasztikus lett! A csapat megbízható és hozzáértő, a kommunikáció simán ment. Nagyon tetszett, hogy folyamatos egyeztetés volt, és minden apró döntési pontnál bevontak engem is. Egyértelmű volt számomra, hogy az ügyfélelégedettség elsődleges szempont Norbiéknak, de ugyanakkor nem bólogattak minden futurisztikus ötletemre, hanem szakszerű tanácsadást nyújtottak a tervezésnél. A munka nagyon gyorsan ment, mert minden erőforrás egy helyen volt és az erőforrásokat Norbi nagyszerűen koordinálta. Köszönet Norbinak, Eszternek, Máténak, Istinek, Bencének, Ricsinek, Tamásnak, Attilának és a többieknek a remek munkáért! Külön kiemelendő, hogy a csapat összeszokott és nagyon jó hangulatú volt a munkavégzés. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom a csapatot, aki alaposan megtervezett, szakszerűen elkészített kertet szeretne, amivel nem lesz sok gondja.

László Júlia

Köszönöm a munkájukat, én maximálisan meg vagyok elégedve az elvégzett munka eredményével. Alig várom, hogy a második ütem is készen legyen! Örülök, hogy jól együtt tudunk dolgozni, tervezni, mert én olyan szakembereket szeretek, mint a Balázs! Akik nem azt mondják, hogy hogyan nem lehet valamit megcsinálni, hanem a megoldáson töprengenek és alternatívákat tudnak adni. Aztán persze a szakértelem a józan ésszel párosulva megadja az utat…

Pataki Magdolna

 

A teljes ház építkezésünk 2 évet vett igénybe a tervezéssel együtt. Sok szakipari csapat vett részt a házunk megépítésében, de az egész folyamatban a Norbival és kollégáival volt a legjobb együtt dolgozni. A kertünk tervezése hatalmas feladat volt, amit kérésünkre 2 alkalommal is átterveztek a kedvezőbb bekerülési költség elérése miatt, minden kérésünket figyelembe vették, végig rugalmas volt a munka. A kivitelezés elképesztően látványos volt, mindent nagyon precízen végeztek. Májusra úgy készültek el, hogy minden meglett a vállalt határidőre, tökéletes minőségben. A kert csodájára jártak a település lakói is, mi pedig nagyon élvezzük ezt az édenkertet amit megalkottak.

Majerik Imre

 

Profi csapat minden tekintetben. Családi házat építettünk, a kert tervezéséhez és kivitelezéshez Balázsékat kértük fel és milyen jól tettük! A kert megtervezése előtt többször körbejártuk – az akkor még építés alatt lévő – házunkat és környékét, hogy pontos benyomást kapjanak arról, hogy mit is szeretnénk, mi passzolna hozzánk leginkább. Nem csak esztétikai, hanem a napi kényelmes használathoz elengedhetetlen praktikus, életszerű szempontokat is figyelembe véve tervezték meg kertünket, aminek részleteibe egyből beleszerettünk. Okosan megtervezett majd precízen kivitelezett térkövezést követően jött a zöld terület telepítése, öröm volt látni ahogy készült a kertünk. Balázsék alaposan, gyorsan és az elejétől kezdve profin dolgoztak, jó érzés volt, hogy mindig meghallgatták ötleteinket, bevontak minket is a folyamatokba, miközben másfél évtizedes tapasztalattal és szakértelemmel gyönyörű kertet építettek nekünk, szívből ajánljuk őket!

Nagy-Leskó Nóra

 

Álmom vált valóra ezzel a gyönyörű kerttel. Maximálisan meg vagyok elégedve, professzionális munkát végeztek, kiváló minőségben. A kerttervezés gyorsan, gördülékenyen ment; nagyon sok hasznos ötletet, tanácsot kaptam, amikre laikusként nem is gondoltam. A szakszerű karbantartást azóta is végzik.
Köszönöm!

Kovács Erika

  

Szeretnénk kifejezni köszönetünket a leendő kertünk tervezése során nyújtott kiváló szolgáltatásért. A növénykiültetési terv, világítás terv, öntöző rendszer terv és térkőburkolati terv kidolgozása igazán lenyűgöző és színvonalas munka. Az elkötelezettségük, szakértelmük és kreativitásuk együttesen hozzájárulnak ahhoz, hogy álmaink kertjét valóra váltsuk. Nagyra értékelem a részletekre való odafigyelést és a professzionalizmust, amelyet az egész folyamat során tanúsítottak.Nagy várakozással tekintünk a kertünk kialakítása elé, és biztosak vagyunk benne, hogy a terveik alapján egy lenyűgöző és harmonikus kertet fogunk élvezni.

Köszönjük Önöknek a munkájukat és az elkötelezettségüket!

Guti Edina