Kerttervezés

Kortárs

Kortárs kerttervezés? Talán felkapod a fejed ezen a nem szokványos szókapcsolaton. Mitől lesz kortárs egy kert? Attól, hogy a funkcionalitás és a természet kapcsolatára alapozzuk a kert koncepcióját. Szerintünk egy kert manapság akkor tökéletes, ha találkozik benne az esztétikum és a praktikum, ha tele van élettel, változatos és gazdag a növényzete, prémium anyagokból készült és időtálló. Az általunk tervezett és épített kertek, a pihenés, a nyugalom háborítatlan szigetei, vagy éppen az önfeledt családi események, baráti találkozók helyszínei. Egy mai modern, funkcionális kerthez gondos és alapos tervezés szükséges, mely hasonlóan egy ház tervezéséhez, komplex mérnöki feladat.

Hogyan lehet neked is kortárs kerted? Nagyszerű és magasan képzett munkatársaink feltérképezik a hely adottságait, megismerik az igényeidet, életstílusodat. Hozzáteszik évtizedes szakértelmüket, és mindezek elegyéből megszületik a kert, ami téged szolgál, passzol az életviteledhez. Egy kert, aminek minden szegletét neked terveztük.

A tökéletes kertterv titka

Rólad szól

A kertedet mi tervezzük, de majd te használod! Ahhoz, hogy ne csak esztétikus, hanem funkcionális is legyen, elsősorban téged, az életstílusodat és az elképzeléseidet kell megismernünk. Igen, kezdetben sok kérdésünk lesz. Cserébe viszont olyan kertet építünk, ami Rád van szabva.

Kivitelezhető

Mivel a Plantumnál nemcsak tervezési, hanem 15 év kivitelezési tapasztalattal is rendelkezünk, a kerttervezés során kipróbált, jól bevált műszaki megoldásokat alkalmazunk. Ebben nyújtunk többet más tervezőirodáknál. Így lesznek a terveink, kertjeink megvalósíthatóak.

Változatos és időtálló

A kert él, minden évszakban más arcát mutatja és évről évre tolódnak a súlypontjai. Gondos tervezéssel arra törekszünk, hogy változatos, könnyen kezelhető, fenntartható legyen. Célunk, hogy mindig új csodát mutasson és évek múltán is örömödet leld benne.

Plantum tervcsomag részei

Mennyibe kerül mindez?

Kicsi kerted van, melyet ötletes megoldásaink tesznek majd naggyá? Vagy épp akkora, amiben már kibontakoztathatjuk a kreativitásunkat? Esetleg egy hatalmas kertben kell megteremtenünk a harmóniát, kialakítanunk az egységes és egyedi, rád jellemző stílusjegyeket, hogy úgy érezhesd ez valóban a te birodalmad?

Minden kert más, más a karakterisztikájuk, az elhelyezkedésük, a méretük, és mások a tulajdonosaik igényei is. Minden tervünk teljesen személyre szabott, ezért természetesen a szolgáltatásunk ára is egyedileg alakul. A helyszíni felmérést követően azonban gyorsan, pontos árat tudunk kalkulálni számodra.

Hogy ne kerüljük meg teljes mértékben a kérdést, ezért mutatunk irányárakat, hogy legyen mire támaszkodnod és használhasd kiindulási alapként.

300m2
kertméretig

Irányár:
250-500 ezer Ft

300-700m2-es
kertek

Irányár:
400-700 ezer Ft

700-1500m2-es
kertek

Irányár:
600e-1 millió Ft

Birtok
kertméret

Irányár:
800 000 Ft-tól

Virtuális séta a kertedben

Realisztikus 3D látványtervet készítünk neked

Hidd el, az embereknek csak igen kevés százaléka képes vonalas tervrajzok alapján maga elé képzelni a kertet, ami egyelőre még csak papíron létezik. Ha nem áll össze a teljes kép, még nem tudod elképzelni a térviszonyokat, ha megkönnyíti a döntést, ha látsz egy realisztikus képet, vagy csak kíváncsi vagy hogyan ölt testet a kert, plusz szolgáltatásként kérhetsz 3D látványterv készítést.

Irányár: 150e Ft-tól

Tervből valóság

Szeretünk nagyot álmodni, de csak olyan kerteket tervezünk, amiket meg is lehet építeni. Íme a bizonyíték!
Húzd a csúszkát balról jobbra, hogy a tervrajzok megteljenek élettel!

Rólunk mondták

Hogyan zajlik a folyamat?

Megismerkedünk

Megbeszélünk egy személyes találkozót a helyszínen, felmérjük a terület adottságait, majd küldünk egy egyedi ajánlatot a kerttervezésre. Munkatársaink munkanyelve a magyar mellett az angol, így a megbeszéléseink akár angol nyelven is folyhatnak.

Kerttervezés

Egy kérdőív segít nekünk jobban megismerni téged. Felmérjük az igényeidet, elképzeléseidet, életviteledet. Kiderítjük milyen szín- és formavilág áll közel hozzád. Kidolgozzuk a koncepciót, elkészítjük a részterveket, közben folyamatosan egyeztetünk, hogy minden szempontból tökéletes legyen a kertterv.

Kivitelezési ajánlat

Az elfogadott koncepció alapján elkészítjük és átadjuk a részletes anyagkiírási listát és a kivitelezési ajánlatot. Ez azonban nem jelenti az együttműködésünk végét, hisz a terv megvalósítása, kortárs kerted megépítése és élettel való megtöltése még csak ezután kezdődik.

Tervezzük meg álmaid kertjét?

Minden kert koncepciójának megálmodása új kihívás számunkra, melyhez tudásunk és tapasztalatunk legjavával állunk hozzá. Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megkezdhessük a közös munkát!