Kertépítés

Megoldásközpontú

A prémium kertépítés fogalma a Plantumnál túlmutat a kifogástalan kivitelezés követelményén. Szolgáltatásunk legnagyobb értéke, hogy minőségi és komplex. A kertépítés során teljesen ránk bízhatod magad, nem szükséges a munkafolyamatok és anyagbeszerzések megszervezésével foglalkoznod, a folyamatot mi koordináljuk és hangoljuk össze. Projektvezetőnk és kerttervező irodánk végig kísérik az építési folyamatot, segítenek a felmerülő részletkérdések tisztázásában is.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

  • Egyrészt a nagyon alapos kerttervezési folyamatnak köszönhetően minimalizáljuk az „előre nem látható” problémák számát. Persze akadhatnak ilyenek a kivitelezés során, de tapasztalattal, szakmai rálátással, konstruktív hozzáállással a projektvezetőnk ezekre megoldást talál.

  • Munkatársaink valódi, sokrétű szakemberek, azaz nemcsak kertészekkel, kőművesekkel és gépkezelőkkel dolgozunk, hanem csapattagjaink asztalos, ács, víz – és villanyszerelési szakismeretekkel is rendelkeznek. Az összeszokottság és a szerteágazó szaktudás miatt tudunk hatékony és precíz munkát végezni. Az eredményes és pontos munkavégzés nemcsak a megrendelőnek, hanem nekünk is fontos, ezzel is igyekszünk megkülönböztetni magunkat a kerttervezés és – építés piacán.
  • 15 éve vagyunk a pályán, komoly tapasztalatunk van a kertépítési folyamatok összehangolásában és optimalizálásában.

  • Gépparkunk szintén a saját tulajdonunkban van és csúcstechnológiát képvisel. Minden munkafolyamathoz rendelkezünk eszközzel, a speciális adapterekkel felszerelt földmunkagépektől a motoros talicskákon át, a GPS vezérelt lézeres szintezőmű szerekig. A teljes arzenál készen áll a bevetésre, ezért tudunk rugalmasan és azonnal reagálni a felmerülő helyzetekre.

  • A kortárs, modern kertekhez prémium anyagokat használunk, az időtállóság és a fenntarthatóság jegyében. Szépet, funkcionálisat és maradandót szeretnénk alkotni.

Mikor tudunk kezdeni?

A zökkentőmentes munkavégzést minden esetben egy alapos, mindenre kiterjedő kerttervezési folyamat előzi meg. Ezt követően tudunk ajánlatot adni a műszaki tartalomra, illetve a kivitelezési munkálatokra. Az elfogadását követően pedig meg tudjuk kezdeni a növények és anyagok beszerzését, hogy amint lehetséges, megkezdődhessen a kertépítés maga. Tapasztalatunk szerint ez a tervezés megkezdésétől számítva általában 3-6 hónap múlva történik meg.

Miben vagyunk mi mások?

Szeretnénk a magyar építőipar azon üdítő kivételeihez tartozni, akik minden esetben a pozitív ügyfélélményre törekednek. Szeretnénk, hogy ha majd végigtekintesz a kerteden, akkor önfeledten tudd élvezni a természet szépségét, és velünk kapcsolatban a profizmus, a rugalmasság, a precizitás és a jó hangulatban telt közös munka jutna eszedbe. Nekünk ez a küldetésünk.

Bízd ránk álomkerted kivitelezési munkálatait, mert:

Egy kézben tartjuk

A munkánk rendkívül összetett, de csapatunk összefogja a munkafolyamatokat az átláthatóság, a gördülékenység és az időtálló, minőségi végeredmény érdekében.

Kompetens csapat

Nem egyszerűen építeni, hanem alkotni vágyunk. Felbecsülhetetlen értékű tapasztalattal rendelkező szakembereink összehangoltan dolgoznak a kompromisszummentes megoldásokért.

Tiszta kommunikáció

A projekt során folyamatosan egyeztetünk a következő lépésekről, a munkák ütemezéséről. A projekthez rendelt kapcsolattartót munkaidőben bármikor eléred, a teljes folyamat alatt a rendelkezésedre áll.

A kertépítés lépései

Gépi földmunkák

A tereprendezést, a szükséges bontásokat, ásásokat és anyagmozgatásokat lánctalpas kotrógépekkel és rakodógépekkel végezzük el, melyek speciális adapterekkel állnak hadrendben a hatékonyság és a gyorsaság jegyében a legkisebb kertektől a több hektáros birtokokig.

Dolgozzunk együtt!

Kerti kőművesmunkák

Az elfogadott tervben szereplő támfalak, lépcsők, kerítések megépítésében, térkő és burkolatok lerakásában, szegélyezések precíz szakszerű kivitelezésében is számíthatsz ránk.

Dolgozzunk együtt!

Öntözőrendszerek

Telepítjük az optimálisan működő automata öntöző és csepegtető rendszert, melyek a növények és a gyep szépségének kulcsfontosságú zálogai. Már a tervezési folyamat során úgy alakítjuk ki ezeket, hogy azok gazdaságosan és hatékonyan működjenek, hosszú éveken keresztül. Foglalkozunk még ciszternák, szivattyú gépészetek és szikkasztók kialakításával is.

Dolgozzunk együtt!

Vízarchitektúrák

Kortárs kertek gyakori és kedvelt elemei a kerti tavak, fürdőtavak, csobogók és vízjátékok. A víz jelenlétének a kertben számos előnye van, látványa és hangja megnyugtató, jótékony hatással van a kert mikroklímájára, vonzza az énekes madarakat.

Dolgozzunk együtt!

Növények és gyep

A növénykiültetés és a gyepszőnyeg telepítése rengeteg odafigyelést és gondoskodást igényel. Szakembereink elvégzik fák, cserjék és évelőágyások ültetését, valamint a füvesítést, gyepszőnyeg telepítést, mindezt a megfelelő talajelőkészítés után, az egyes növények vitalitásához szükséges tápanyag-kijuttatással.

Dolgozzunk együtt!

Kerti famunkák

A tervben szereplő kerti építményeket: pergolákat, pavilonokat, kisházakat, padokat, magaságyásokat, homokozókat, minőségi alapanyagokból, pontosan a terven szereplő módon, a tőlünk megszokott precizitással kivitelezzük.

Dolgozzunk együtt!

Legkedvesebb munkáink

Rólunk mondták

Hol érhető el a kerttervező és kertépítő szolgáltatásunk?

A kerted megtervezésével járó feladatokat országszerte vállaljuk és megoldjuk. A kertépítés esetében azonban szükséges az anyagok, gépek és szakembereink mozgatása és szállítása, ezért kertépítő szolgáltatásunk nem a teljes országot fedi le. Ahogy az alábbi térképen látható, nagyrészt a Pest, Komárom-Esztergom, Fejér megyei országrészek azok, ahol cégünk a kivitelezési munkákat is vállalja. Ha nem vagy biztos benne, hogy nálad elérhető-e a szolgáltatás, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

Építsük meg álmaid kertjét?

Egy jól használható kertre vágysz, mi pedig a kertépítésben vagyunk a legjobbak. Ha megtetszettek a Plantum gördülékeny, problémamentes és profi kertépítési megoldásai, vedd fel velünk a kapcsolatot.