Történetünk

Ismerd meg

Együtt, a legmagasabb szinteken

Lassan két évtizede, hogy két fiatal és ambiciózus kertészmérnök külön-külön megalapította a saját vállalkozását. Ezek voltunk mi – Balázs és Norbert – valamint a cégeink, a Betula-Kertépítő Kft. és a Gyermelyi Kertépítő Kft. Hasonló cégméret, szerkezet és értékrend volt ránk jellemző, így sorsszerű volt, hogy szakmai és később baráti rendezvények alkalmával elindultak a nagy beszélgetések és barátság szövődött.

A nagyon hasonló jövőt illető elképzelések és vízió miatt rájöttünk, hogy együtt nagyobb léptékkel és hatékonysággal roboghatunk a kitűzött célunk felé. Ez pedig nem más, minthogy komplex, nagy szakmai körültekintést igénylő kerteket tervezzünk és építsünk, egy igazán igényes megrendelői réteg számára.

2017-ben a két cég részleges egyesülése létrejött azzal, hogy a kerttervező irodát már közösen kezdtük működtetni. 2022 óta pedig a kertfenntartási szolgáltatásunkat is közös égisz alatt végezzük. Elérkezettnek láttuk az időt a két cég teljes összevonására. Tettük ezt annak érdekében, hogy a hosszú évek alatt megszerezett tudást és tapasztalatot a kortárs, prémium kertre vágyú kerttulajdonosok szolgálatába állítsuk.

Ami összetart minket

Büszkék akarunk lenni minden munkánkra

Azért dolgozunk, hogy a Plantum neve egyet jelentsen a szakmai kihívásokkal teli, prémium, kortárs kertek megalkotásával. Mindenekelőtt arra törekszünk, hogy megrendelőinket minden esetben a lehető legpozitívabb ügyfélélményhez juttassuk. Ugyanakkor portfóliónkat lapozgatva szeretnénk mi is elégedetten összenézni: igen, ezek azok a számunkra is élményt adó munkák, melyek valódi alkotókká tesznek bennünket.

Szakmaiság és alázat, kéz a kézben

A legerősebb kohéziós erő a csapatunkba vettet hit és a szakmánk iránt érzett alázat. Tudjuk, hogy a legjobbakkal dolgozunk együtt, olyanokkal, akik szintén kihívásként tekintenek minden jövőbeli feladatra. Nem vagyunk kompromisszumkészek, ha a minőségről, precizitásról van szó: csak a tökéletessel elégszünk meg.

Hosszú távra tervezünk

Kizárólag olyan munkát adunk ki a kezeink közül, amire hosszú évek elteltével is büszkék lehetünk. A trendek ugyan változhatnak, de egy prémium minőségben megépített, egyéni igényekre szabott, funkcionális kert teljes mértékben időtálló.

Ezért jó velünk dolgozni

Közös a küldetésünk

Minden erőnkkel és tudásunkkal azon vagyunk, hogy a modern kor emberének visszaadjuk a természet közelségének megnyugvást jelentő élményét a mindennapokban. Csapatként gondolkodunk és csapatként is dolgozunk együtt. Mindenki kiváló szakember a saját területén, és gördülékenyen, egymást támogatva végezzük a feladatainkat. Szerencsésnek érezzük magunkat, mert azzal foglalkozunk, amit igazán szeretünk.

Folyamatos fejlődés, fejlesztés

Soha nem dőlünk hátra, folyamatosan tanulunk, fejlődünk és fejlesztünk. Külföldi szakmai utakra járunk és képzéseket látogatunk, hogy ne csak a jelen, hanem a jövő kertjeit is meg tudjuk tervezni és építeni. Gépparkunkat állandóan bővítjük a hatékonyság jegyében.

Nem hagyunk magadra

A teljes folyamat minden állomásán számíthatsz ránk, sőt utána is, hiszen kerted fenntartását is ránk bízhatod. Mindig arra törekszünk, hogy a kertedből a maximumot hozzuk ki, és a te igényedet, valamint mi szakmai hozzáértésünket közös nevezőre hozzuk.

Lelkes irodai csapatunk

Cégvezető

A Plantum cégvezetője, azaz ő felel azért, hogy a Plantum úgy működjön, ahogy kell. Kertészmérnök, kertépítő és zöldterület fenntartó szakmérnök, húsz éve foglalkozik kertépítéssel. Összehangolja a kivitelezéseket, koordinálja az iroda működését, felügyeli a tervezéseket, beszerzéseket, szemmel követi a nemzetközi trendeket.

Tudj meg többet kollégánkról →

Cégvezető

A Plantum cégvezetője, a kertépítések kivitelezésének szakértője. Már a kert koncepciójának kialakításakor bekapcsolódik a folyamatba, hogy garantáltan kivitelezhető legyen minden tervezőasztali elképzelés. Gyakorlatias, problémamegoldó szemlélete, vállalkozói hozzáállása és 20 éves tapasztalata a szakmában a Plantum nélkülözhetetlen alapmotorjává teszik.

Tudj meg többet Balázsról →

Gazdasági vezető

Ágota felel azért, hogy a cég gazdasági és pénzügyi területe rendben működjön, ezen kívül cégvezetési feladatokat lát el. 

Tudj meg többet Ágotáról →

Kerttervező

A Plantum kerttervezője, vele fogsz együttműködni a kert koncepciójának megálmodásától a részletek kidolgozásán át a kivitelezés során felmerülő apróbb változtatások egyeztetéséig. Speciális szakterülete a színpompás, változatos virágzó cserje- és évelőágyások növényzetének összehangolása.

Tudj meg többet Eszterről →

Irodavezető

A Plantum irodavezetője. Feladata a cégen belüli kohézió megteremtése, az üzleti kapcsolattartás, a logisztikai folyamatok irányítása, mindene a szervezés.

Tudj meg többet Ágnesről →

Kertfenntartási vezető

A kertfenntartási üzletágunk vezetője. Márk felel azért, hogy a kertfenntartó csapatunk szakszerűen, gördülékenyen és precízen lássa el a kertápolási feladatokat. Öntözéstechnikai szakember, feladatai közé tartozik még az öntözőrendszerek telepítésének szakmai felügyelete.

Tudj meg többet Márkról →

Kerttervező

A Plantum kerttervezője, vele fogsz együttműködni a kert koncepciójának megálmodásától a részletek kidolgozásán át a kivitelezés során felmerülő apróbb változtatások egyeztetéséig. Speciális szakterülete a fürdőtavak és vízarchitektúrák tervezése.

Tudj meg többet Mátéról →

Valósítsuk meg együtt álmaid kertjét!

Ha már szinte látod magad előtt, ahogy egy csésze kávét szorongatva gyönyörködsz a kerted szépségében, a fényekben és illatokban, élvezed a természet sokszínűségét, akkor ne várj tovább! Vedd fel velünk a kapcsolatot!