Hullár Norbert

A Plantum cégvezetője, azaz ő felel azért, hogy a Plantum úgy működjön, ahogy kell. Kertészmérnök, kertépítő és zöldterület fenntartó szakmérnök, húsz éve foglalkozik kertépítéssel. Összehangolja a kivitelezéseket, koordinálja az iroda működését, felügyeli a tervezéseket, beszerzéseket, szemmel követi a nemzetközi trendeket.

Kétgyermekes apuka, Gyermely önkormányzati képviselője, a Magyar Kertépítők Országos Szövetségének elnökségi tagja. Az Alpok és az érintetlen természet szerelmese, ehhez kapcsolódóan hegyi sportok, terepfutás, túrázás, túrasíelés, biciklizés megszállottja.

„Mindig is vonzott a természet. Világ életemben vidéken, kertes házban éltem és már egészen kis gyerekkoromtól a környező erdőkben, virágos réteken csatangoltam. Nagyapám kivételes ember volt, gyönyörű, rendezett kertet tartott fenn, melynek mindenki csodájára járt a környéken. A kertészkedésen kívül afféle ezermester szerepet is betöltött, sok mindenhez értett, és szinte mindent meg tudott javítani. Rengeteg időt töltöttem vele a szőlőskertben és a háztáji veteményesben. Számtalan dolgot tanultam tőle: a legfontosabb talán a munka szeretete és az, hogy egyszer kell valamit jól megcsinálni, a „félmunka” sosem végződik megfelelő eredménnyel.”