Kertfenntartás

Professzionális

Kerted valódi élete az átadást követően kezdődik. Akármennyire is törekszünk már a kerttervezés során arra, hogy könnyen kezelhető kertet kapjál, a kert élő rendszer, változik, nő, átalakul, akkor tudja megőrizni a szépségét, ha gondozzák. Ha szeretnéd ezt a feladatot profi csapatra bízni, akkor örömmel vesszük le a válladról ezt a terhet. Kollégáink többéves kertfenntartási tapasztalattal rendelkező szakemberek, azon dolgoznak, hogy kerted minden időszakban a legszebb arcát mutathassa.

Élvezd a kerted nyújtotta élményt

Igényednek megfelelő szolgáltatások

Ha imádsz a kertedben tevékenykedni és csak a nagyobb, évente elvégzendő feladatoknál van ránk szükséged, az is megoldható. 

Ha az elfoglaltságaid miatt nincs időd, vagy mert a kerted számodra egyet jelent a pihenéssel, ezért folyamatos segítséget igényelnél, ránk számíthatsz!

Modern géppark, gyors és hatékony munkavégzés

A legmodernebb gépek, a kertápoláshoz szükséges anyagok és naprakész szaktudás birtokában vagyunk, így minden feladatot gyorsan és hatékonyan tudunk elvégezni.

Megbízható, állandó csapat

Tisztában vagyunk vele, hogy a kerted a személyes élettered része, ahová bárkit beengedni bizalmi kérdés. Embereink diszkréten és megbízhatóan dolgoznak. Stabil csapatunk van, minden alkalommal ugyanazok a szakemberek végzik majd el a kertfenntartással járó feladatokat, akik ráadásul ismerik és szeretik a kerted.

Legkedvesebb munkáink

Rólunk mondták

Bízd csapatunkraszeretett kerted gondozását!

Keress bennünket elérhetőségeinken, ha igénybe vennéd kertfenntartási szolgáltatásunkat!